G en G Autobekleding

Over G en G Autobekleding

Gespecialiseerd in lederen bekleding

In 2015 begon Erwin Graumans met G en G Autobekleding, na een jarenlang dienstverband bij een ander bekledingsbedrijf. Nu pakt hij het op zijn eigen, doeltreffende manier aan. Met persoonlijk contact, het klantbelang voorop en door enkel gebruik te maken van betrouwbare Europese materialen. Deze werkwijze slaat aan. Hoe meer kilometers de auto’s rijden die door ons bekleed zijn, hoe vaker we worden opgemerkt. Dat is een van de voordelen van het vak: onze pronkstukken zijn rijdende visitekaartjes.

Alle typen auto’s
Bij G en G Autobekleding zien we alle typen klassiekers graag de garage op rijden. Van imposante Amerikaanse oldtimers tot verfijnde Italiaanse bolides. Omdat geen auto hetzelfde is, hanteren we verschillende werkwijzen. Uw wensen bepalen hoe we te werk gaan. Klop dus zeker aan met de meest bizarre ideeën, maar rij ook gerust langs als uw opdracht eenvoudiger is.

Voor alle autoliefhebbers
Wij staan klaar voor iedereen: van klanten die gebonden zijn aan een strak budget tot klanten die alleen genoegen nemen met de allerhoogste kwaliteit. Toch hebben onze klanten één ding gemeen: hun klassieke auto is een dierbaar bezit. Dat geef je niet zomaar uit handen. Daarom praten we eerst uitgebreid over uw wensen. Ontspannen, als autoliefhebbers onder elkaar. Het bekleden begint pas zodra we het idee helder in kaart hebben gebracht.

Neem een kijkje in ons portfolio om te zien wat wij voor onze klanten gemaakt hebben.